PL
ENG
ROS
GER

MENU DLA GRUP NA ROK 2017

Przystawka: (Proszę wybrać jedną pozycję dla całej grupy)
Krem ze szparagów z chipsem z szynki dojrzewającej
Zupa z grzybów leśnych z łazankami własnej produkcji
Bliny z plastrami łososia marynowanego
Duet mięs z naszej wędzarni podany z sosem pomidorowo-paprykowym
Pasztet z dorsza na sosie rodzynkowym

Danie główne: (Proszę wybrać jedną pozycję dla całej grupy)
Pierś z gęsi na sosie wiśniowym podana z kaszotto z leśnymi grzybami i zieloną fasolka szparagową
Stek cielęcy z rusztu z marynowanym zielonym pieprzem podany z sosem pomidorowo- paprykowym, ziemniakami pieczonymi i sezonowymi warzywami grillowanymi
Smażony filet z sandacza podany na borowikach w śmietanie z puree chrzanowym
Karkówka z dzika na sosie śliwkowym podana z plackami gryczanymi i buraczkami zasmażanymi

Deser: (Proszę wybrać jedną pozycję dla całej grupy)
Sernik cynamonowo- miodowy
Ciasto czekoladowe z gorącymi malinami

Napoje:
Woda mineralna/ kawa lub herbata